Mājas Autoziņas Atsauksmes Pārbaudes brauciens Jaunas automašīnas Tuning

Logins: (reģistrācija?) Paroli (aizmirsu?):

LV / Ziņas par auto LatvijāVietējais iespiedumu un skrāpējumu remonts

Pievienoja → work | Publicēšanas datums → 14-02-2023, 12:15 | Skati → 212 | Komentāri → 0
Katrs, kam pieder automašīna, agrāk vai vēlāk saskaras ar remonta nepieciešamību.

Iemesli var būt dažādi - no banāla mezgla bojājuma vai atteices līdz nopietnākiem - piemēram, nokļūšana negadījumā vai vandālisms. Tā vai citādi, bet pērkot auto, vienalga, vai tā ir jauna vai lietota, agri vai vēlu nāksies kaut ko labot. , un iztaisnošana krāsošana vai citi darbi nebūs pārāk dārgi. Ja ir interese par iespiedumu labošanu Krasnodarā, varu ieteikt Dent un Scratch.Net autoservisu, kurā tiek izmantotas mūsdienīgas tehnoloģijas lokālajam virsbūves remontam. Starp tiem ir ChipsAway, TrimFix, DentsAway, AquaClear, NanoForm. Servisa darbinieki ir izgājuši īpašu apmācību un ir sertificēti pasaulē pazīstamā uzņēmumā ChipsAway inc., kas specializējas virsbūves remontā un kam ir vairākas savas patentētas tehnoloģijas. Ja nolemjat sazināties ar šo autoservisu, virsbūves remonts neaizņems ilgāk par 4 stundām. Papildus veiktajiem darbiem uzņēmums sniedz 1 gada garantiju.http://fiatforum.lv/http://fiatforum.lv/





Cienījamais apmeklētāj, jūs ienācāt vietnē kā nereģistrēts lietotājs. Mēs iesakām vai nu ievadīt vietni zem sava vārda.





Navigācija
Reklāma
Ieteicams

Citu dienu internetā parādījās interesantas ziņas, kas vēsta, ka kādam autovadītājam no Somijas piemērots lielākais naudas sods valsts vēsturē. Summa sasniedza aptuveni 10,5 miljonus rubļu pēc pašreizējā kursa (121 tūkstotis eiro).

Mopar '22 Dodge Durango ir īpaša parastā Dodge Durango versija, kas nesen tika prezentēta apmeklētājiem Lasvegasas auto izstādē. Automašīna ir veltīta skaļam datumam, proti, Mopar filiāles 85. gadadienai, kas savas pastāvēšanas gados autobraucējiem ir devusi daudz lielisku automašīnu.